dijous, 14 de maig del 2009

A reading contest


Hello, we are Oriol Machí and Laia Sanz from Ceip Port-rodó (Campredó)


We are very happy to participate in the reading contest in Felip Pedrell Theatre in Tortosa.

The important is to participate, not to be nervous and read as best you can.


We read two books:

" Els lemmings bojos " and " Viatge al país dels lacets".
We won the first and third prize.

15 comentaris:

  1. hello tere how are you?
    the word is very very very beautiful!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  2. hello Oriol,
    What do you mean? words in general, in a book?
    Anyway,you read "words" very well at the contest, congratulations on your reading results.

    ResponElimina
  3. hello tere very good !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    oriol te m'has adelantat!!!

    ResponElimina
  4. hello tere i'm alba you a very good
    teacher

    ResponElimina
  5. hello everybody, all of you are very good kids

    ResponElimina
  6. moltes gràcies pel teu comenatir al me blog. L aparticipació d'alumnes de centres d'ensenyament em fa moltíssima il.lusió. Ja n'he tingut unes quantes i la experiència ha estat molt bona.

    ResponElimina
  7. gràcies a tu Jesús per la idea tan bona que has tingut en proposar els Jocs Literaris al teu bloc. Penso que és una manera original i divertida d'engrescar petits i grans a escriure.

    ResponElimina
  8. How are you teacher? And you Oriol?
    Oriol and Laia very good.

    ResponElimina
  9. Hola Tere, sóc Maribel la mare d´Oriol i Marc, i com que jo soc de frances i no sé anglès, hauré d´escriure´t en català. Felicitats pel bloc, agraïda de poder veure i participar dels treballs dels nens i nenes de l´escola. L´Oriol no ha parat d´insistir per què t´escrigués algún comentari.
    Bye, Bye fins aquí arribo. Salutacions

    ResponElimina
  10. hola Maribel, als xiquets els anima molt a escriure i seguir avançant el saber que els seus pares hi estan pendents.
    Jo, per la meva banda, estic encantada que participeu en el bloc bé sigue escrivint, llegint, comentant a casa amb els fills...
    gràcies per la teva participació

    ResponElimina
  11. per fi la vaig combencer a la meva mare!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  12. hello!!!
    Is a beautiful work!



    from:NAOMI and ESTHER

    ResponElimina
  13. hello naomi and esther.
    Esther I'm happy to see you here

    ResponElimina